2015 - “Beloven en Laten” – Inge Wannet

“Ook al waren vrouwen van glas, ze zouden toch ondoorzichtig blijven” (Confucius). Inge Wannet is verhalenzoeker. De verhalen die ze vindt, komen terug in luistervoorstellingen. Beloven en Laten gaat over de vrouw. De vrouw van toen, de vrouw van nu. Over strijd en generaties. De vrouw in al haar vormen, maten, geuren en kleuren. In al haar ondoorgrondelijkheden. Met de werkelijkheid als decor maakt u kennis met moeders, dochters, oma’s en zussen.

U wordt deelgenoot van hun verhalen en hun verschillen en overeenkomsten.

Tekst & Regie: Inge Wannet
Spel: Michèle Rijzewijk
Voice-over: Gerda Havertong

2014 – “9 Zeer Korte Toneelstukken” – Het Zuidelijk Toneel

In 9 Zeer Korte Toneelstukken schrijven de auteurs na hun veldonderzoek allen een kort toneelstuk over hun bevindingen die gespeeld worden door onder anderen Marc-Marie Huijbregts, Chris Nietvelt, Dick van den Toorn en Margôt Ros. Op 6 en 7 november zijn de voorstellingen te zien in de zalen, gangen, kelders en kleedkamers van Theaters Tilburg. Het publiek dwaalt door de schouwburg en krijgt een andere kijk op Tilburg - hét voorbeeld voor de Nederlandse stad:

Concept&Regie: Matthijs Rümke
Tekst: Jan Veldman 
Regie-assistent: Twan van Bragt
Spel: Han Kerckhoffs, Jessie L’Herminez , Michèle Rijzewijk & Sanne Berger.

2013 – “Ter Plekke” – Afslag Eindhoven

Ter plekke was vrolijk en energiek improvisatietheater, met scènes in verschillende situaties zoals een boot, een kantoor of een ziekenhuis. Maar wie heeft een probleem met wie? Wie is verliefd? En wat gaat er gebeuren? Dat was aan het publiek. Niet achterover leunen dus, maar actief meedoen. Direct, spannend en echt.

Spelleider: Martijn Bouwman
Spel: Steye van Dam, Martijn Crins, Nina Jilesen, Sanne Nagtzaam, Michèle Rijzewijk, Rogier Schippers
Piano: Paul Zoontjens
Ontwerp publiciteit: Scherpontwerp
Met dank aan: Parktheater Eindhoven